Hét planeetvriendelijke online warenhuis

ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE FAST-FASHION ONDER CONTROLE!

slow-fashion

In deze tijden van fast-fashion en uiterlijk vertoon maar tegelijkertijd de klimaatverandering en- crisis is radicale verandering nodig binnen de kledingindustrie en consumeren ervan. De verantwoordelijkheid voor deze benodigde verandering kunnen we met z’n allen niet klakkeloos bij de consument neerleggen. Juist degenen die deze consumenten voorzien van dat wat men nodig denkt te hebben kunnen veel (meer) teweeg brengen. 

Nog steeds zijn er multinationals die kleding ontwikkelen op uiterst bedenkelijke plekken, kleding weggooien alsof we geen verandering nodig hebben en bij één of twee ‘goede’ producten pronken alsof zij het allemaal doen voor een betere wereld.

Met EcohModa willen wij een platform creëren voor al het moois wat er al is in Nederland op gebied van mode. Want het is er, maar het moet wel gevonden worden. We streven ernaar om hét platform te worden waarop daadwerkelijk goede, duurzame, eerlijke en vegan producten gemakkelijk gevonden worden. Hiermee hopen we niet alleen bij te dragen aan een betere wereld maar ook juist al die mooie initiatieven te helpen hun écht nobele doelen te behalen. Hen te helpen die écht het beste voorhebben met onze planeet. En te bewijzen dat deze producten niet alleen qua uiterlijk minstens zo mooi zijn.

Geen poespas, gewoon planeetvriendelijke producten. Niet meer, niet minder. 

Alleen samen krijgen we fast-fashion onder controle 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.