Hét planeetvriendelijke online warenhuis

Prikkel je kiddo’s fantasie

kiddeuus

Je kunt er tegenwoordig nauwelijks nog omheen: het gebruik van beeldschermen in welke vorm dan ook, van televisies en tablets tot smartphones voor alle leeftijden. Kinderen van tegenwoordig groeien ermee op en doordat ouders steeds minder tijd ‘vrij’ hebben, wordt ter vermaak van een kind al snel naar een tablet of smartphone gegrepen. Tal van studies hebben inmiddels uitgewezen dat teveel gebruik van dit soort apparaten niet goed is. Niet voor ouderen, maar zeker niet voor kinderen. Want naast dat het slecht is voor ogen, beperkt het ook de mate waarin kinderen hun grootste ‘goed’ gebruiken, namelijk fantasie.

Fantasie is één van de mooiste ‘kwaliteiten’ die een mens bezit. Met name kinderen halen er ongeveer alles uit. Zonder fantasie geen dromen. En als we iets niét willen, zijn het kinderen zonder dromen. Om deze fantasie te prikkelen, is er prachtig speelgoed beschikbaar. Duurzaam, houten speelgoed van Kiddeaus. Voor ieder kind wat wils, van poppenhuizen tot gereedschapskistjes of een mooie boerderij!

Draag je steentje bij aan een betere wereld en bekijk het assortiment aan duurzaam speelgoed snel op Kiddeaus.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.